Home / Loenen / Natuur Ontdek Club Oerr

Natuur Ontdek Club Oerr

LOENEN – Jongens en meisjes tussen de acht en twaalf jaar uit de omgeving Loenen en Apeldoorn kunnen een jaar lang op natuuravontuur onder leiding van boswachter Ben. Samen met Natuurmonumenten is een avontuurlijk, educatief en leuk programma samengesteld. Hier wil Natuurmonumenten kinderen bewust maken van de natuur in de directe omgeving. Op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur kunnen kinderen negentien keer op avontuur in de bossen rondom Loenen, telkens met een ander onderwerp.

Wil je alles te weten komen over wat er in het water leeft en proberen een slang te spotten? Wil je op zoek naar burlende herten of speuren naar jonge dassen? Wil je vogelgeluiden en paddenstoelen leren herkennen? Dit alles en nog veel meer kunnen de kinderen beleven bij de natuur ontdek club Oerr. Onderweg is er altijd wat te eten en te drinken en per keer mag er één ouder gratis deelnemen. Het programma loopt van augustus 2016 tot medio 2017. Natuurmonumenten vindt het belangrijk dat kinderen vaker naar buiten gaan. De kosten bedragen 115 euro, hiermee ben ook lid van Oerr. Belangstellenden kunnen het gehele programma aanvragen bij Ben Cornelissen via tel. 06 – 44870449 of e-mail bencornelissen@hotmail.nl.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.