Home / Rheden / Muziektour March & Showband

Muziektour March & Showband

RHEDEN – Zaterdag 18 juni was een druk bezette dag voor March & Showband Rheden. De ochtend begon met muzikale opluistering van het jaarlijkse Schaapscheerdersfeest. Traditioneel ging muziekkorps de schaapskudde voor van Pannekoekhuis Strijland naar de Groenestraat. Na dit optreden vertrokken de muzikanten per bus naar Borculo om daar de op de taptoe de show Symphonica in Rosso te brengen. De Rhedenaren brachten het publiek in extase met de hits van Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting, Nick & Simon en Anouk. Terwijl de muziek in opperste concentratie werd uitgevoerd, zong het publiek volop mee. Nadat het slot van de show geklonken had, volgde een groot applaus. De finale van deze taptoe nam March & Showband Rheden volledig voor haar rekening. In het muzikale slotstuk speelden zij een finalemars, het koraal Blijf bij mij Heer, het taptoesignaal en het Wilhelmus. Nadat alle deelnemende korpsen afgemarcheerd waren, reisde de Rhedense muzikanten door naar Putten om hun muzikale kunsten opnieuw tentoon te stellen. March & Showband Rheden stond als laatste korps geprogrammeerd en bracht hier opnieuw de hitmachine Symphonica in Rosso. Opnieuw volgde een finale ter afsluiting van de taptoe en daarmee kwam een eind aan een lange, maar representatieve dag voor March & Showband Rheden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.