Home / Brummen / Brummens Mannenkoor viert jubileum met festival

Brummens Mannenkoor viert jubileum met festival

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor (BMK) viert hun 40 -jarig bestaan. Dat doe je niet alleen voor de eigen leden, maar ook voor het publiek, dat het koor al vele jaren volgt en menig Brummenaar die het koor een warm hart toedraagt.

Het Brummen Mannenkoor wil daarom iedereen vanwege dit feestelijk gebeuren trakteren en organiseert daarom zaterdag een Muziek- en Zangfestival, in en bij de Oude of Pancratiuskerk in Brummen. Van 11.00 tot 20.40 treden daar in totaal liefst 19 gezelschappen op. Alle ingrediënten voor een feestelijke traktatie, zijn daarbij door de variëteit aan de deelnemende groepen aanwezig, terwijl het optreden door het Dierens Mannenkoor de kers op de taart moet zijn. En het mooiste is; de toegang tot deze muzikale traktatie is helemaal gratis!
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.