Home / Dieren / Benjamins MHC Dieren

Benjamins MHC Dieren

DIEREN – Ook voor de Benjamins (kinderen van 4 tot 6 jaar) is het hockeyseizoen afgesloten. MHC Dieren organiseerde voor hen een postenspel. De kinderen gingen in groepjes de posten langs, zoals; knotshockey, hockey jeu de boule, flesjes hockey en hockey kegelen. Aangezien iedereen winnaar was, kregen alle kinderen een medaille ter herinnering aan deze dag.
Wil je volgend jaar ook spelenderwijs leren hockeyen en ben je tussen de 4 en 6 jaar? Kom dan hockeyen bij MHC Dieren. Elke zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur trainen jongens en meisjes samen. Op 3 september beginnen ze de trainingen weer. Meer informatie vind je op de website www.mhcdieren.nl of stuur een mail naar trainers@mhcdieren.nl. – Foto: Bart van den Bergh, creaza
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.