Home / Doesburg / Choral Evensong door Kampen Boys Choir

Choral Evensong door Kampen Boys Choir

DOESBURG – Het Kampen Boys Choir zingt op zaterdagmiddag 25 juni weer een (Engelse) Choral Evensong in de Martinikerk in Doesburg. Het Kampen Boys Choir is gebaseerd op de Engelse kathedraal koortraditie en omvat 16 jongens en 12 mannen en bestaat sinds 2002. De Martinikerk in Doesburg met zijn fraaie Walcker-orgel leent zich uitermate goed voor de Engelse kerkmuziek.

Het koor zingt werken van Palestrina, Sumsion, Stanford en Bairstow. Zoals gebruikelijk krijgt iedereen de gelegenheid een aantal mooie Hymns mee te zingen. De koor- en samenzang wordt op het orgel begeleid door Sietze de Vries. Het geheel staat onder leiding van dirigent Rintje te Wies. De Choral Evensong begint om 16.30 uur en duurt ongeveer drie kwartier. Kerk open 16.00 uur. Toegang is gratis (vrije gift bij de uitgang). – foto: Freddy Schinkel.

www.kampenboyschoir.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.