Home / De Steeg / Petra van Wingerden herbenoemd tot burgemeester

Petra van Wingerden herbenoemd tot burgemeester

DE STEEG – Burgemeester Petra van Wingerden-Boers is op 8 juni bij Koninklijk Besluit herbenoemd tot burgemeester van de gemeente Rheden. De gemeenteraad nam op 23 februari van dit jaar het besluit om de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties positief te adviseren over de herbenoeming. Vanaf 1 juli begint burgemeester Van Wingerden aan haar derde ambtstermijn in Rheden. Burgemeester Van Wingerden over haar herbenoeming: “Burgemeester zijn van de gemeente Rheden is een functie die ik graag en met veel inzet en enthousiasme blijf vervullen. Ik kijk dan ook uit naar mijn volgende periode als burgemeester.”
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.