Home / Angerlo / Plantenfeest in Bingerden

Plantenfeest in Bingerden

ANGERLO – De Kwekerijdagen Bingerden hebben in de loop der jaren nationaal en internationaal faam verworven. ‘Kwekers en bezoekers kijken lang van tevoren uit naar deze jaarlijkse ontmoeting met andere bevlogen plantenexperts en plantenliefhebbers. Het is een unieke gelegenheid om bijzondere aanwinsten voor de tuin te vinden in een prachtige natuurlijke en historische omgeving’, was de aankondiging van het tweedaagse evenement voor tuin- en plantenliefhebbers. En die liefhebbers waren er zaterdag en zondag massaal en keken niet alleen naar al het moois, maar konden ook royaal kiezen uit de aangeboden planten, zaaigoed en andere zaken voor in de tuin. Verder was er veel inspiratie op te doen, want het 18-eeuwse Engelse landschapspark is op zich al zeer de moeite waard. – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.