Home / Loenen / Loenermark zoekt leden voor werkgroep G-voetbal

Loenermark zoekt leden voor werkgroep G-voetbal

LOENEN – Voetbalvereniging Loenermark uit Loenen gaat ook G-voetbal aanbieden! Op de ledenvergadering van 13 juni is een presentatie gegeven over G-voetbal en hoe VV Loenermark dat wil gaan integreren. Tijdens deze vergadering is er vanuit de leden enthousiast gereageerd op het initiatief.

Er gaat nu een werkgroep gevormd worden, die volgens een stappenplan ‘van idee tot uitvoering’ de implementatie gaat realiseren. Het doel is dat deze mooie plannen komend half jaar gerealiseerd gaan worden. Er hebben zich al een paar mensen aangemeld voor de werkgroep, maar ze zoeken nog aanvulling.
Wat wordt er verwacht? Gedacht kan worden aan taken als voetballers werven, trainers en leiders werven, beleid G-voetbal maken en tot uitvoering brengen binnen de vereniging. Om tot de werkgroep toe te treden is een VV Loenermark lidmaatschap geen vereiste. Dus ben je geen Loenermark lid, heb je affiniteit met deze doelgroep en wil je graag deel uitmaken van de werkgroep om te helpen een eerste G-team bij de Loenermark op te zetten, meld je dan aan via g-voetbal@vvloenermark.nl. Het plan is om in augustus een eerste kennismakings-bijeenkomst met de werkgroep te hebben en vanaf september, met ondersteuning van de KNVB, te starten. Voor vragen: Gerrit Blom via tel.nr. 06-51224565 of het genoemde emailadres.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.