Home / Dieren / Aanmelden voor de laatste Rhedense Fiets4daagse

Aanmelden voor de laatste Rhedense Fiets4daagse

DIEREN – Van woensdag 17 t/m zaterdag 20 augustus wordt de 20e en tevens laatste Rhedense Fiets4daagse gehouden. Hoewel de organisatie geen mogelijkheden ziet het evenement in de toekomst voort te zetten, wil men met deze laatste editie nog een keer alles uit de kast halen. Een mooie kans om nog één keer te genieten van de prachtige tochten in Dieren en de omgeving!

Elke dag worden routes uitgezet van 30, 50 en 80 km. Welke route je fietst is vrij, dat hoef je vooraf niet aan te geven. Zelfs onderweg kun je nog beslissen toch voor een kortere of langere route te gaan. De routes zijn allemaal met pijlen duidelijk aangegeven. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een routebeschrijving. Op woensdag 17 augustus gaat het richting Hooilanden bij Klarenbeek, op donderdag 18 augustus wordt de Veluwetocht gereden, op vrijdag 19 augustus de Liemers/Montferlandtocht en op zaterdag 20 augustus de Achterhoektocht.

Start en finish zijn bij Grand Café Theothorne in Dieren. Starten kan dagelijks tussen 09.00 en 11.00 uur (80 kilometer fietsers kunnen vanaf 8.00 uur weg). De stempelpost aan de finish is open tot 17.30 uur. Elke dag is er bij Theothorne op het terras muziek om nog even na te zitten met een drankje.

Alsof de prachtige routes en omgeving niet genoeg zijn, doen de partners van de Rhedense Fiets4daagse van 17 t/m 20 augustus hun best deelnemers nog een keer extra te laten genieten van voordelen, op zaken als een pannenkoekmenu, consumpties en een portie bitterballen, koffie/thee met gebak voor een scherpe prijs, een uitsmijter, pannenkoek of dubbele tosti voor 5 euro en noem maar op. De deelnemers worden in de watten gelegd en krijgen fraaie aanbiedingen voor onderweg.

Het is mogelijk digitaal in te schrijven op de website www. ts4daagserheden.nl. Online betalen kan via iDeal. Wie liever via het inschrijfformulier wil aanmelden, kan dat ook. Op de homepage van de website staat het inschrijfformulier om uit te printen.

Voor informatie over de Rhedense Fiets4daagse, verblijfsaccommodaties en fietsverhuur kan worden gemaild naar info@fiets4daagserheden.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.