Home / Eerbeek / Rabobank en HSV De Veluwezoom sluiten sponsorcontract

Rabobank en HSV De Veluwezoom sluiten sponsorcontract

EERBEEK – Op vrijdag 10 juni ondertekenden Dick van Rhee van Rabobank Apeldoorn en omgeving en Hetty van ‘t Land, secretaris van HSV De Veluwezoom, in aanwezigheid van Edwin van Hensbergen voorzitter van de concourscommissie van De Veluwezoom, een sponsorovereenkomst.

Rabobank Apeldoorn en omgeving ondersteunt daarmee het jaarlijkse Concours Hippique van HSV De Veluwezoom, de Eerbeekse Paard- en Ponydagen, die komend weekend worden gehouden. Naast financiële ondersteuning voor de organisatie van het evenement, worden er twee Rabobank talentenpakketten beschikbaar gesteld voor de beste pony dressuurruiter in de klasse M1 categorie D/E en voor de beste pony springruiter in de klasse L. De sponsoring past in het beleid van de Rabobank om lokale sportinitiatieven te ondersteunen.

De Eerbeekse Paard- en Ponydagen vinden plaats op zaterdag 25 en zondag 26 juni op het clubterrein van HSV De Veluwezoom in Eerbeek aan de Kanaalweg / Prof.Weberlaan, nabij Huis te Eerbeek. Op zaterdag worden vanaf 09.00 uur de ponywedstrijden in de dressuur en het springen verreden. Beide wedstrijden vormen selectiewedstrijden, waarmee ruiters zich kunnen kwalificeren voor het Kringkampioenschap en de Gelderse Kampioenschappen. Dat geldt ook voor de springwedstrijden van de paarden op zondag 26 juni. Op die dag vinden vanaf 09.00 uur ook de dressuurwedstrijden voor de paarden plaats tot en met de klasse ZZL. Opgeven voor de wedstrijden is nog mogelijk.
Buiten de wedstrijden om is het ook zeer goed toeven in en bij de gezellige consumptietent en het strodorp daaromheen, waar een ieder van een drankje en een hapje kan genieten.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.