Home / Klarenbeek / Opbrengst collecte epilepsiebestrijding

Opbrengst collecte epilepsiebestrijding

KLARENBEEK – De collecte van het Epilepsiefonds heeft in Klarenbeek 2923,19 euro opgebracht. De opbrengst van de collecte is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichtingsactiviteiten, het organiseren van aangepaste vakanties voor mensen met epilepsie en individuele hulp. Voor wie de collecte heeft gemist, maar tocht iets wil geven, kan een gift overmaken op giro 222111 (IBAN: NL83 INGB 0000 2221 11) ten name van het Epilepsiefonds te Houten of sms EPILEPSIE naar 4333. Dat laatste geldt als een eenmalige gift van 2 euro.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.