Home / Brummen / Juicy ‘n’ Bluesy in Broek

Juicy ‘n’ Bluesy in Broek

BROEK – Wat een heerlijke ambiance, zondagmiddag bij de Vroolijke Frans in Broek. Daar werd het kleinschalige festivalletje Broek Rock gehouden. Kleinschalig, maar beslist van een goed niveau en met als rode draad dit jaar De Bliksem. Dat was het legendarische Brummense jeugdcentrum, waar in de loop der jaren zoveel muzikanten op het podium stonden. Muzikanten met een verleden in het De Bliksem stonden daarom zondag op het podium in Broek: Juicy ‘n’ Bluesy met Rob Neijenhuis, Midnight met Leo Leentvaar en de band Corduroy met Johan Reukers.
Op deze foto is Juicy ‘n’ Bluesy te zien, met overigens niet alleen Neijenhuis, maar ook Hans Driesten, oprichter van bluesband Flavium, die ook regelmatig in de Bliksem te zien was. Het was mede daarom achter de Vroolijkheid een feest van herkenning, met oudere muzikanten voor een ouder publiek. Maar het was vooral ook genieten van prima optredens op een mooie locatie. – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.