Home / Doesburg / Afscheid van Rode Kruis Doesburg

Afscheid van Rode Kruis Doesburg

DOESBURG – Onlangs nam het Rode Kruis afdeling Doesburg afscheid van haar secretaris Wil Kuster van Gelder. Wil vertrekt weer naar het westen van het land. Dick Blankenstein noemde haar namens het bestuur van het Rode Kruis de linker- én de rechterhand van de voorzitter. Dankzij haar is de vrijwilligersadministratieweer helemaal op orde. Naast de gebruikelijke bloemenhulde kreeg Wil ook een passend geschenk. De vacature, die door het vertrek van Wil Kuster is ontstaan, is helaas nog niet vervuld. Wie belangstelling heeft kan e-mailen naar: rodekruisdoesburgeo@gmail.com of bellen met: 0313-475537.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.