Home / Klarenbeek / Verschoontafel in MFC Klarenbeek dankzij kinderopvang

Verschoontafel in MFC Klarenbeek dankzij kinderopvang

KLARENBEEK – Het MFC in Klarenbeek is een plek voor jong en oud. Er worden naast activiteiten voor ouderen ook steeds meer activiteiten voor (ouders met) jonge kinderen georganiseerd. De Jonge Ouder Inloop, een initiatief van de dorpscontactpersonen in samenwerking met Kinderopvang Klarenbeek, is daar een mooi voorbeeld van.

Wanneer ouders hun kinderen wilden verschonen, moest dat tot nu toe op de grond of op een tafel, niet echt hygiënisch dus. Daarom bedachten de leidsters van Kinderopvang Klarenbeek een actie om geld in te zamelen voor een verschoontafel in het MFC. Ouders konden hun kinderen laten fotograferen door een fotograaf en vervolgens deze foto’s aanschaffen, waarbij de opbrengst naar dit goede doel ging. Afgelopen week werd de verschoontafel geplaatst in het MFC. Kinderopvang Klarenbeek hoopt dat er veel gebruik van gemaakt gaat worden. Wellicht bij de eerstvolgende Jonge Ouder Inloop, die weer gepland gaat worden na de zomer.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.