Home / Hummelo / Heerlijk Mañana Mañana

Heerlijk Mañana Mañana

HUMMELO – Voor de vierde keer werd ‘Mañana Mañana’ gehouden in Hummelo, de relaxte tegenhanger van de Zwarte Cross, die door de zelfde mensen wordt georganiseerd. Bezoekers uit alle hoeken van het land wisten de weg naar Landgoed Enghuizen te vinden.

De organisatie, De Feestfabriek, kan terug zien op fantastische vier dagen gezelligheid. De sfeer onder de festivalgangers was uitstekend en ondanks een enkel buitje was het goed toeven. Met een record aantal van ruim 18.000 bezoekers werd de editie van 2015 met 5.000 bezoekers overschreden, een uitverkochte zaterdag én zondag. De mix van muziek, theater, cultuur en Bourgondisch eten en drinken, bleek ook dit jaar een geweldige formule waar iedereen van genoot. De sprookjesachtige locatie van het landgoed en de gemêleerde bezoekers, zorgden voor een onvergetelijk weekend.
Mañana Mañana telde dit jaar voor het eerst vier festivaldagen. Op donderdagavond de start met ‘Mañana Classica’, met een klassiek zomeravondconcert. Het was het begin van de drie daaropvolgende festivaldagen waarop bezoekers konden genieten van ruim 120 optredens op acht verschillende podia. Op vrijdag traden ook de Pensionado’s op: ‘AOW-folk met kukident-blues invloeden door een groepje gepensioneerde Achterhoekse kameraden.’ Bennie Jolink maakte met die band z’n rentree op het podium na het grootse afscheid van Normaal. Op zondagmiddag waren het vooral gezinnen die het festivalterrein bevolkten. Ze genoten in de zon van bijzondere optredens. – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.