Home / Dieren / Coop Dieren heropent dinsdag deuren na verbouwing

Coop Dieren heropent dinsdag deuren na verbouwing

DIEREN – Op dinsdag 21 juni heropent Coop Dieren de deuren van de vernieuwde supermarkt. Supermarktmanager Danny Gerritsen: “Onze supermarkt is door een kleine verbouwing weer helemaal up-to-date. De slagerij en servicebalie worden vernieuwd en de winkel krijgt een compleet nieuwe indeling. Na de verbouwing bieden we onze klanten een breed assortiment met (verse) producten. Uiteraard gecombineerd met een topservice.”

Gerritsen vervolgt: “In de vernieuwde winkel ligt de nadruk op vers. Onze klanten profiteren onder andere van een ruimere slagerij, brood-, en groente- en fruitafdeling. Ambacht en service staan centraal bij Coop Dieren, daarom vernieuwen we niet alleen de ambachtelijke slagerij, maar ook de servicebalie. Vanzelfsprekend wordt de winkel tijdens de restyling zowel van binnen als buiten voorzien van de nieuwste Coop-stijl. Hierdoor zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst.”

Coop Dieren is op maandag 20 juni gesloten. Op dinsdag 21 juni om 8 uur heropent de supermarkt de deuren. Gerritsen: “Natuurlijk hebben we de winkel dan feestelijk aangekleed. De eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van €15,- of meer een gratis appeltaartje. Bovendien staat er voor iedereen een lekker ontbijtje klaar!" Ook de rest van de week is het feest: op woensdag is er een ballonnenclown in de winkel aanwezig en op vrijdag en zaterdag genieten klanten tussen 11 en 16 uur respectievelijk van gratis poffertjes en een gratis suikerspin.

www.coop.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.