Home / Velp / Omgevingsvergunning verleend voor tweede AZC in Velp

Omgevingsvergunning verleend voor tweede AZC in Velp

VELP – De gemeente Rheden heeft de omgevingsvergunning verleend voor een tijdelijke opvanglocatie voor asielzoekers aan de Arnhemsestraatweg 348 in Velp. Op het voorgenomen besluit zijn de afgelopen periode vier zienswijzen ingediend.

Het is mogelijk bezwaar in te dienen tegen het definitieve besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning. Dit kan door een bezwaarschrift in te dienen vóór 28 juli. Op 21 juni staat de officiële publicatie in deze krant op de pagina Bekendmakingen van de gemeente Rheden. Iedereen die vragen heeft over de procedure kan contact opnemen met het Klantcontactcentrum via tel. 026 – 4976911.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.