Home / Leuvenheim / Engelse les met popmuziek

Engelse les met popmuziek

LEUVENHEIM – OBS de Rietgors in Leuvenheim is gestart met een nieuwe methode voor Engelse les: Groove Me. Hierbij vormt popmuziek de basis, zodat de lessen goed aansluiten bij de interesses van leerlingen. De muziek maakt hen enthousiast om Engels te leren spreken, schrijven, lezen en zingen, iedere leerlingen op zijn of haar eigen niveau. De leerlingen hebben al diverse popliedjes bestudeerd, waaronder Slow Down van Douwe Bob. Ook de ouders hebben voordeel bij deze methode. Het meezingen van de liedjes op de achterbank gaat misschien nog steeds niet helemaal zuiver, de teksten kloppen in ieder geval.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.