Home / Brummen / Fruitboom voor De Lans

Fruitboom voor De Lans

BRUMMEN – De ouders van de basisschoolafdeling van De Lans in Brummen hebben de school een cadeau aangeboden. Onlangs is een mooie fruitboom in de tuin gezet, met de wens dat er nog meer rijke vruchten mogen komen van alles wat met hart en ziel gebeurt op De Lans.

De school heeft het de afgelopen jaren zwaar gehad. In 2013 sloot de Michaelshoeve en daarmee verdween dat schooljaar tweederde van de leerlingen van De Lans. Daar kwam bij dat de inspectie de normen voor speciaal onderwijs flink heeft aangescherpt. Het sinds 2014 danig uitgedunde team van De Lans heeft ongelofelijk hard gewerkt om aan die inspectienormen te voldoen. Bij het inspectiebezoek in mei dit jaar kreeg het team een pluim voor de grote vooruitgang van de afgelopen jaren.

www.schooldelans.nl

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.