Home / Brummen / Jeugdkampioenen Beckson Tennis

Jeugdkampioenen Beckson Tennis

BRUMMEN – Het tweede tennisteam van de jeugd is onlangs kampioen geworden van de voorjaarscompetitie. Deze jeugdcompetitie is voor tennissers tussen de tien en twaalf jaar. Het team bestaat uit Lucas Donders, Karel van Duijvendijk, Jayden Eijbersen, Lucas Flierman, Jason, Kraaijenzank en Kai Zijlstra. Het kampioenschap werd gevierd met kinderchampagne, medailles, rozen, frites en enthousiaste ouders. De volgende competitie begint in het najaar.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.