Home / Dieren / 4000 Euro voor Dream4kids

4000 Euro voor Dream4kids

DIEREN – De haringparty van serviceclub Kiwanis en ondernemersvereniging DELS in Dieren, leverde donderdag een bedrag van 4000 euro op voor Dream4kids. Veilingmeester Ap Lammers overhandigde na afloop van de Amerikaanse veiling een cheque voor dat bedrag aan Ria Bakker van de stichting, die zich inzet voor kinderen die een trauma te verwerken hebben.

Het was niet alleen erg gezellig in Villa Veertien, de bezoekers lieten zich de Hollandse nieuwe ook goed smaken. Hoogtepunt van de veiling was ook weer die zilte lekkernij. Een vaatje haring, aangeboden door Visgilde Dieren, bracht liefst 1000 euro op. Maar ook een door Groundlevel uit Spankeren geschonken bank deed het goed, want die leverde het fraaie bedrag van 800 euro op. Samen met een aantal andere kavels bracht dat het eindbedrag op 4000 euro. – foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.