Home / Regio / Geslaagden Het Rhedens 2016

Geslaagden Het Rhedens 2016

VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg (locatie Dieren)

Handel en administratie
ARNHEM: Huub Pennings; RHEDEN: Charelle Houwaard, Daan Schuitema; DIEREN: Iwan Bosveld, Cindy Noor, Beau Peters; ELLECOM: Lohanna Berkhout; EERBEEK: Rowin Krechting; OOSTERBEEK: Daan Liethof.
Techniek breed
DIEREN: Michael Broek, Jurgen le Conge, Devin ter Linden, Sasza Nas, Niels Nienhuis; SPANKEREN: Wander Botter; DOESBURG: Yani Hartjes, Roy Kenter; GIESBEEK: Marit Raaijman.
Zorg en welzijn breed
VELP: Britt Leemker; RHEDEN: Mandy Burgers; DIEREN: Tugce Akdogan, Lotte Arnold, Madelon Bouhof, Lisa Bruns, Esmay Duvigneau, Oumaima Habbati, Aysenur Özsu, Nick Scheerder; DOESBURG: Lucretia van Heemskerken; BRUMMEN: Demi de Beus; EERBEEK: Els Bannink, Marlena Eskes, Kaylee de Jonge.

VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg (locatie Dieren)

Handel en administratie
RHEDEN: Ziggy Pasanea, Danique Slabber; DIEREN: Efe Bastug, Britney Bosker, Inan Koç, Cheryl de Kruijff, Cenk Yigit; SPANKEREN: Hessel Brouwer; DOESBURG: Iklima Eraslan, Esra Hardal; EERBEEK: Maurice Peelen; BEEKBERGEN: Yasmin Broer.
Techniek breed
VELP: Ruben van Eek; RHEDEN: Dirk van Viersen; DIEREN: Glenn Botterman, Casper Duvigneau, Luca Harmsen, Jordi Hillebrand; DOESBURG: Thomas Fricke, Jan-Willem Gerritsen; BRUMMEM: Julian Koens; EERBEEK: Lars Hannink; DOETINCHEM: Marc Nusselder; OOSTERBEEK: Joep Klaassen.
Zorg en welzijn breed
ARNHEM: Claire Goijarts, Sanne Hoek; VELP: Nicole Teunissen; RHEDEN: Jill Elbers; DIEREN: Kai Alberts, Kirsten Hoiting, Charlotte Martel, Rianne Mussies, Lisa van der Struik, Emine Tüylüce; DOESBURG: Anouk Berends, Shenoa van Engen, Larissa Everts, Jolie Jansen, Kelly Kelderman, Dominique Nieuwenhuis; BRUMMEN: Melissa Bannink, Fleur Brouwer, Denise ter Hove; EERBEEK: Karin Draaijer, Janoux Jansen, Ilse Katerberg, Cyril Klein Gunnewiek, Lonneke Kruk, Anne Leeflang, Tjarda Lutke, Fatima Al Shacargi, Kasandra Skowron, Kim Wezenberg.


VMBO Theoretische Leerweg (locatie Dieren)

Sector Economie
VELP: Sander Maréchal; RHEDEN: Kim van Amersvoort, Esmée Boellaard van Tuyl, Esther Hekkers, Gert-Jan Jansen, Rik Simonse, Yoran Wagensveld; DIEREN: Amber de Brabander, Celeste Egbers, Dion Enterman, Amber Gietelink, Celeste Hoevers, Luuk de Jong, Gülsüm Karademir, Xavier Kolkman, Sebahat Solgun, Silke Tiggelaar, Kevin van Zadelhoff; SPANKEREN: Luc Spruijt, Raymon Verheul; DOESBURG: Tenisha van Akkeren, Justin Baars, Mark Kets, Aileen Mulder, Dennis Smeltink, Nikita Vrossink; BRUMMEN: Mara Gerritsen; EERBEEK: Esmée ter Hove; OLBURGEN: Demy Roordink.
Sector Landbouw
RHEDEN: Thijs Middelkoop; DIEREN: Kiki Assink, Noë Assink, Lisa Gerritsen, Thijn Groenman, Tessa Milders; DOESBURG: Lisette Bolk; EERBEEK: Jessie Wezenberg.
Sector Techniek
VELP: Niek Schouwenburg; RHEDEN: Djano Zoeteweij; DIEREN: Tom Berendsen, Romack Bosker, Tobias van den Hooff, Luuk Visser; DOESBURG: Zähir Bechan, Anne Smeijer; BRUMMEN: Wessel Kleverwal; OLBURGEN: Sam te Kamp, Tom te Kamp.
Sector Zorg en Welzijn
ARNHEM: Fleur Lambooij; VELP: Maxime Appeldoorn, Bram van Betuw, Bastijn de Groot, Renée Kuipers; DIEREN: Demi Bodt, Jasper Borger, Carlijn Borgman, Emma Brouwer, Melanie Elissen, Jari Haverkamp, Digna Hoorneman, Vito Kaat, Aysenur Karademir, Melanie Koezen, Sanny Kuipers, Basia Los, Noah Ottevanger, Danique Roza, Laura van de Sande, Rick Sparreboom, Amber van der Veen, Tim Walters, Anne Welgraven; ELLECOM: Babiche van Alen, Emma Groenendijk, Celie Jansen, Eline ter Schure, Sunne Wijtmans; SPANKEREN: Isabel Gerritsen; DOESBURG: Bradley Bisselink, Laureen te Groen, Loes Huijgen, Fleur Jansen, Kelvin Koetsier, Jim van Leeuwen, Yvette Nijen Twilhaar, Marley Renner, Linda Schuijt, Babette Schwebke; EERBEEK: Melissa Klomp, Esra Nikkels; HALL: Maureen Ottink.

HAVO (locatie Rozendaal)

Profiel Cultuur en Maatschappij
VELP: Sarah Ezzi, Luca Papa; RHEDEN: Bart Bosveld; DIEREN: Denise van Ingen, Sander LeendersEsmée Ruizendaal, Kim Stoltenborg, Sanne Veldhuizen; DE STEEG: Jip Coppers; ELLECOM: Trijntje van der Mark; LAAG SOEREN: Demian Haverkamp, Lisanne Kwappenberg; DOESBURG: Lotte Schuurman, Marith Tieman; EERBEEK: Madelief van Ginkel.
Profiel Economie en Maatschappij
ARNHEM: Bram Brugman, Tim Hofman, Daphne Linssen, Rens Schoenmaker, Sanne Veer; VELP: Merijn Graave, Merel van Gastel, Nils van Schaik, Beaudine Schalk, Floor Schmeink, Ian van de Sluis, Tom Willemse; ROZENDAAL: Eva Brouwer; RHEDEN: Bas de Jong, Colin Leurein, Inge van der Meijde, Nino Palm, Sjors van Tuil; DIEREN: Tess Stevens; ELLECOM: Megis Gossink; SPANKEREN: Seran Ates, Naomi Beens, Karlien Eskes, Mitchel Welling; DOESBURG: Robin Gielink, Feia Janse, Savannah Ostermeier; GIESBEEK: Ella Hendriks, Ton Pastoor, Emma Wijtenburg; LATHUM: Fleur Degen.
Profiel Economie en Maatschappij & Cultuur en Maatschappij
ARNHEM: Dagon Lemaire; VELP: Frans Kosterman; DIEREN: Laura van de Haterd; DOESBURG: Isabelle van Zanen.
Profiel Natuur en Gezondheid
ARNHEM: Chelsea van der Elst, Chris Folman, Marlis te Hennepe, Vivianne Maas, Sebastiaan Waller; VELP: Linde Berends, Bas Korteling, Bauke de Boer, Hugo Kosterman, Tim van Ruller; ROZENDAAL: Jelle Willemsen; RHEDEN: Julian Jurriens, Derwin Peters; DIEREN: Marloes Huhnholz, Rick van Oenen, Jasper Schipper, Harm Zwaneveld; DOESBURG: Remy Benz, Roos Reitsema; ANGERLO: Maaike Boogman.
Profiel Natuur en Techniek & Natuur en Gezondheid
ARNHEM: Jesse Kloosterboer, Joost Molendijk; VELP: Mac Giesbert, Hidde van Goinga; RHEDEN: Daan te Hennepe, Sven Hugen, Fokke Verburgh; DIEREN: Yvonne Bakker, Jeffrey de Groot, Casper Schooltink, Daan Sperber, Stan de Visser, Anna van Vliet; ELLECOM: Miranda Beumer; DE STEEG: Kars Ouwerkerk, Pim Uijlen; EERBEEK: Jesper Stevens.

VWO (locatie Rozendaal)

Atheneum, Profiel Cultuur en Maatschappij
ARNHEM: Hester Liem; VELP: Wopke Willemsen; RHEDEN: Lisanne Aalten; DIEREN: Mieke Pellen, Koen van der Zwan; OOSTERBEEK: Melina Alachioti.
Atheneum, Profiel Economie en Maatschappij
ARNHEM: Finn Bekkering, Evy Smit; VELP: Mika van den Akker, Martin Bronkhorst; RHEDEN: Nick Karssen, Jeroen Kropman; DIEREN: Ruben Groenman, Ablo Traoré; ELLECOM: Max Heidelberg; DOESBURG: Tess Bremer.
Atheneum, Profiel Economie en Maatschappij & Cultuur en Maatschappij
ARNHEM: Nanique Paesch, Simone Rietberg, Miriam Smulders; ROZENDAAL: Mirre Brick; RHEDEN: Anne-Romée Zweers; DIEREN: Sophie Garritsen.
Atheneum, Profiel Natuur en Gezondheid
ARNHEM: Kees van den Berg, Nienke Goedhart; VELP: Thomas Heinsbroek, Robin Klein, Celesta Kuling, Naomi Melis, Elin Thomassen, Aart Wijnstekers; RHEDEN: Puck Berendsen, Channa Jakobs, Femke Lok; OLBURGEN: Jorick Roordink.
Atheneum, Profiel Natuur en Techniek & Natuur en Gezondheid
ARNHEM: Anna Berghuis, Cas Eijgelshoven, Luuc Evers, Susan Groenia, Max Knipscheer, Marijn van der Meer, Dante Spekken, Constantijn Wessel; VELP: Matthijs Bosman, Stance Clerkx, Marijke Coljee, Simon Reichwein, Lars van der Vlies; RHEDEN: Tamar Bersee; DIEREN: Mark Dullemond, Lars de Hamer, David de Hamer, Paula Koenders, Patricia Reuver, Daan Terpstra; ELLECOM: Julius Hinfelaar; DE STEEG: Maurits Havekes.
Gymnasium, Profiel Cultuur en Maatschappij
ARNHEM: Féline Metz.
Gymnasium, Profiel Economie en Maatschappij
RHEDEN: Ludo Kroon.
Gymnasium, Profiel Natuur en Gezondheid
ARNHEM: Maaike Leferink; VELP: Michelle Zwanikken; GIESBEEK: Emma Geervliet.
Gymnasium, Profiel Economie en Maatschappij & Cultuur en Maatschappij
RHEDEN: Chantal Snelder; ELLECOM: Eva de Boer, Milou van Mierlo; GIESBEEK: Eline Pastoor.
Gymnasium, Profiel Natuur en Techniek & Natuur en Gezondheid
VELP: Rosalie Knot, Benthe König, Marijn Meekes; RHEDEN: Evy Reinders; DIEREN: Joep Boumans; DE STEEG: Nathan Sterk; DOESBURG: Julie Joeloemsingh; GIESBEEK: Marloes Middelink.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.