Home / Dieren / Slotdag F-jeugd MHC Dieren succes

Slotdag F-jeugd MHC Dieren succes

DIEREN – MHC Dierenhield aan het eind van het hockeyseizoen voor alle F-jeugd van verschillende hockeyclubs uit de omgeving de Slotdag. Dit was wederom een doorslaand succes. 125 Jonge hockeyers tussen de zes en acht jaar kwamen naar dit sportieve en gezellige toernooi in Dieren. De kinderen speelden meerdere hockeywedstrijdjes, maar ook werd hun hockeykennis getest. Dit gaf verrassende eindresultaten. De drie poulewinnaars gingen er met de felbegeerde beker vandoor, maar uiteraard kreeg ook elk kind een medaille uitgereikt als herinnering aan deze zonnige hockeydag. Na de zomer beginnen de trainingen voor de jeugd weer.

www.mhcdieren.nl
jongstejeugd@mhcdieren.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.