Home / Doesburg / Peter Werkman nieuwe gemeentesecretaris Gemeente Doesburg

Peter Werkman nieuwe gemeentesecretaris Gemeente Doesburg

DOESBURG – Het College van B en W van Doesburg heeft bekendgemaakt dat Peter Werkman is benoemd tot gemeentesecretaris van de Gemeente Doesburg. Hij treedt per 1 september van dit jaar in dienst bij de gemeente.

Werkman is 53 jaar en heeft ruime ervaring opgedaan in het openbaar bestuur. De afgelopen tien jaar werkte hij bij de BMC-groep en Public Spirit voor diverse opdrachtgevers als manager HRM, organisatieadviseur, verandermanager en interim-gemeentesecretaris. Daarvoor was hij hoofd Personeel, Organisatie en Informatie van de gemeente Nijmegen. Eerder werkte hij bij de FNV als bestuurder en cao-onderhandelaar. Peter Werkman is gehuwd, heeft twee studerende kinderen en woont in Dieren.

Met deze benoeming is het managementteam van de gemeente weer compleet. Het bestaat vanaf 1 september uit Peter Werkman als gemeentesecretaris, André Putker als manager fysiek domein, Marieke Salemink als manager sociaal domein en Rob Pere als manager bedrijfsvoering.
Piet van Elteren, die sinds de zomer van 2015 de functie van interim-gemeentesecretaris heeft vervuld, neemt per 30 augustus afscheid van de gemeente.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.