Home / Hoenderloo / Boomwoning op Landal Miggelenberg

Boomwoning op Landal Miggelenberg

HOENDERLOO – Op Landal Miggelenberg in Hoenderloo is de eerste boomwoning van officieel in gebruik gesteld. De feestelijke opening werd verricht door algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks en Klaas Odink, directeur van Van Wijnen Recreatiebouw. In het bijzijn van de winnaar van de prijsvraag ‘Verzin een mooie naam voor de boomwoning’, Thijs Bernardus, werd de naam ‘Droomboom’ feestelijk onthuld.

De ‘Droomboom’ staat op 3 meter hoogte en heeft de uitstraling van een echte boomhut. Via de trap, die uitkomt op een groot terras, kom je in de woning. Kinderen kunnen via een glijbaan weer naar beneden. Van binnen is de boomwoning volledig ingericht voor vier personen; twee volwassenen en twee kinderen. De authentieke inrichting past goed bij sfeer en uitstraling van de boomwoning en vanuit de uitkijktoren in de woning hebben gasten een fantastisch uitzicht over de bossen van de Veluwe.

“Deze unieke boomwoning past helemaal bij Landal: midden in de natuur, waar veel te ontdekken valt. ‘Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur’ is onze drijfveer en deze boomwoning is daar een prachtig voorbeeld van. Veel gezinnen gaan hier een mooie vakantie beleven, waaraan ze nog lang met plezier zullen terugdenken", aldus Thomas Heerkens van Landal.

De komende twee weken wordt er proefgeslapen in de boomwoning; op 1 juli arriveren de eerste gasten. Reserveren van de boomwoning is mogelijk op www.landal.nl.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.