Home / Velp / Nieuw in Velp: Kapsalon Lana

Nieuw in Velp: Kapsalon Lana

VELP – Midden op het Churchillplein in Velp is sinds een paar weken Kapsalon Lana gevestigd. De kapperszaak wordt gerund door echtpaar Sarkawt en Cynthia Tovik. Sarkawt is een ervaren kapper met veel passie voor zijn mooie vak.

Het echtpaar runde hiervoor tien jaar kapsalon Lana in Dieren. “Deze kapsalon hebben we goed kunnen verkopen. Omdat we in Velp wonen, vonden we het makkelijker om in Velp de zaak te runnen”, vertelt Cynthia.
Kapsalon Lana werkt met verschillende merken. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn van harte welkom. Iedereen kan zo zonder afspraak binnenlopen. Sarkawt is gespecialiseerd in het knippen van mannen. “Wat wij doen, kunnen Nederlandse kappers vaak niet”, vertelt hij. “Ik ken niemand die zo goed is als mijn man”, vervolgt Cynthia. “Hij is met name heel goed in contouren, strakke lijnen en opscheren”. De prijs-kwaliteitverhouding is erg sterk bij Kapsalon Lana. “De kwaliteit ligt eigenlijk hoger dan de prijs”, aldus Cynthia. Voor een knipbeurt betalen klanten slechts 10 euro. Baard trimmen of de baard bijwerken kost 5 euro, epileren kost 5 euro en een pot wax kost ook 5 euro.
De kapperszaak aan het Churchillplein 70 is van dinsdag tot en met zaterdag open. Van dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Brandweerlieden in de dop

VELP – Dat het met de veiligheid in ons land in de toekomst wel goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.