Home / Rheden / De Cirkel doet mee aan Obstacle Run

De Cirkel doet mee aan Obstacle Run

RHEDEN – Zondag 12 juni liepen ruim twintig leden en instructeurs van Sport- en Healthclub de Cirkel mee aan de Strong Viking Run in Wijchen. Ondanks de wekelijkse bootcamptraining op de club, was het parcours van de 13 kilometer behoorlijk pittig. Met obstakels zoals diepe modderpoelen, touw klimmen, tijgeren onder het prikkeldraad en zwemmen door een ijsbad van vijf graden was het afzien. Alle deelnemers waren enthousiast, gaan door met de Bootcamp training en kijken nu al uit naar een volgende Obstacle Run.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.