Home / Doesburg / Mecking’s sponsort SC Doesburg

Mecking’s sponsort SC Doesburg

DOESBURG – Onlangs tekenden Mecking’s Sportshop en Sportclub Doesburg een nieuwe sponsorovereenkomst voor drie jaar. Eigenaar Wouter Mecking is met zijn mooie sportzaak gevestigd aan de Kerkstraat 17 in Ulft. Sinds 2010 is hij al de kleding- en materialen leverancier van Sportclub Doesburg voor onder andere de Hummel kledinglijn en Derby Star ballen. Met deze sponsorovereenkomst zullen de voetballers de komende drie jaar in de vertrouwde rood/blauwe Hummel kledinglijn spelen. Op de foto schudden Wim Egbertzen (voorzitter Sportclub Doesburg), Wouter Mecking (Mecking’s Sportshop) en Jos Otten (Sponsorcommissie Sportclub Doesburg) elkaar de hand.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.