zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeRegioNieuwe website Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal

Nieuwe website Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal

RHEDEN – Een nieuwe website is één van de vernieuwingen bij De Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal. De bestaande site was technisch zodanig achterhaald, dat webmaster Gerrit de Jong er niet meer naar behoren mee uit de voeten kon. Bij de vernieuwing is gekozen voor structurele verbeteringen.

Zo is de nieuwe website geschikt gemaakt voor gebruik door diverse media. Het ontwerp schaalt mee met de afmetingen van een scherm zonder in te leveren op leesbaarheid of bruikbaarheid. De styling van de website is volledig up-to-date gemaakt en de contactmogelijkheden zijn uitgebreid. Als er behoefte aan bestaat is een verdere uitbouw van de website mogelijk. Al met al is het resultaat voor de gebruiker een heel plezierige verbetering. Neem maar eens een kijkje op www.oudheidkundigekring.nl.

 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215332_Vogelvreugd.jpg

Jubilarissen in het zonnetje bij Vogelvreugd

LOENEN - De leden van Vogelvreugd Loenen hebben een enerverend weekend achter de rug. De onderlinge wedstrijd werd in Loenen gehouden en er was een huldiging van twee trouwe leden: Paul Berends en Wil Schoonhoven.

0215203_Deelgebieden_Brummen.jpg

Meedenken in Gebiedsproces Natuurinclusief Brummen

BRUMMEN - Boeren uit de gemeente Brummen zijn begin december welkom bij één van de gebiedsbijeenkomsten over het gebiedsplan voor Brummen. Binnenkort start het proces om tot een plan te komen voor de ontwikkeling van de landbouw in relatie tot natuur, landschap, klimaat en stikstof. Brummen ligt geheel in de

0215058_Kerst_Advent_kaarsen.jpg

Bezinningsmail tijdens advent

REGIO - Gedurende de adventstijd elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst via e-mail. Marga Engelage, voormalig pastoraal werker van parochie HH. Twaalf Apostelen, en Eveline Struijk, predikant van de protestantse gemeente Eibergen-Rekken, gaan hiervoor zorgen. "Een klein lichtje kan zoveel betekenen als het te donker wordt om

0214724_Diamant_Veenendaal.jpg

Henk en Corry Veenendaal in het diamant

LOENEN - Henk en Corry Veenendaal in Loenen vinden het erg jammer dat hun diamanten huwelijksfeest sober moet worden gevierd vanwege de coronamaatregelen. Maar zij hebben er wel begrip voor en vieren daarom dit jubileum op bescheiden manier met hun nageslacht op 22 november. Hun grote kennissenkring heeft er volop

0213437_Scheidsrechter.jpg

Scheidsrechters gezocht in de regio

REGIO - De KNVB wordt steeds vaker geconfronteerd met het feit dat er voor wedstrijden geen gecertificeerde scheidsrechters kunnen worden gevonden. Bij een duel in de kelderklasse kan dat dikwijls worden opgelost door een geblesseerde speler of een welwillende toeschouwer de fluit in de hand te drukken. Wanneer het echter

Groot Brummens Dictee 2021

BRUMMEN - Woensdag 1 december wordt de 21e editie gehouden van het Groot Brummens Dictee. Vanaf 20.00 uur gaan taalliefhebbers de strijd met elkaar aan in de bibliotheek in Brummen. Dit jaar werd het dictee weer geschreven door de leden van de Taalmarkt. Het thema is Vergeten Woorden. Er komt