Home / Regio / Nieuwe website Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal

Nieuwe website Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal

RHEDEN – Een nieuwe website is één van de vernieuwingen bij De Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal. De bestaande site was technisch zodanig achterhaald, dat webmaster Gerrit de Jong er niet meer naar behoren mee uit de voeten kon. Bij de vernieuwing is gekozen voor structurele verbeteringen.

Zo is de nieuwe website geschikt gemaakt voor gebruik door diverse media. Het ontwerp schaalt mee met de afmetingen van een scherm zonder in te leveren op leesbaarheid of bruikbaarheid. De styling van de website is volledig up-to-date gemaakt en de contactmogelijkheden zijn uitgebreid. Als er behoefte aan bestaat is een verdere uitbouw van de website mogelijk. Al met al is het resultaat voor de gebruiker een heel plezierige verbetering. Neem maar eens een kijkje op www.oudheidkundigekring.nl.

 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.