Home / Dieren / 4000 euro voor Motorrun

4000 euro voor Motorrun

DIEREN – Op 4 juni verzamelden bijna honderd motoren, zijspannen en trikes zich bij Het Rhedens Dieren, om gehandicapte jongeren uit Doesburg en omgeving een heerlijke en goed verzorgde dag te bezorgen tijdens de jaarlijkse door Stichting IVG georganiseerde motorrun. Leerlingen van Het Rhedens Dieren haalden bijna € 4000 op voor dit goede doel!

De motorrun wordt georganiseerd door Stichting Integratie Verstandelijk Gehandicapte (IVG) en is een geweldig uitje voor jongeren met een verstandelijke beperking. Zij rijden mee in een zijspancombinatie en maken samen met de motorrijders een prachtige dagtour door de omgeving. Ieder jaar zetten veel vrijwilligers van Stichting IVG én andere organisaties zich in voor deze motorrun.
Bij de opening van de 26ste IVG Motorrun Doesburg werd door Joppe en Vadim uit klas 1S van Het Rhedens Dieren een cheque van € 3966,45 overhandigd aan mevrouw Marga Bles (foto) van de organisatie. Ondertussen werden er door leerlingen in totaal 1000 door het Graafschap College gebakken broodjes belegd voor de lunch onderweg. Het Rhedens is al vele jaren een belangrijke sponsor van de IVG Motorrun. Het aangeboden bedrag werd door de eerstejaars leerlingen bijeengebracht tijdens een speciale sponsorloop ongeveer een maand geleden. Zonder de sponsoring, de rijders en de inzet van de vele vrijwilligers is het organiseren van de motorrun niet mogelijk.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.