Home / Dieren / Jongens C1 MHC Dieren kampioen

Jongens C1 MHC Dieren kampioen

DIEREN / TWELLO – Op neutraal terrein, bij SV Twello, zijn de jongens C1 van Mixed Hockey Club (MHC) Dieren op de laatste wedstrijddag van de competitie overtuigend kampioen geworden! Zij wonnen met 6-1 van Deventer JC3.

Na de tergend spannende eerste tien minuten, waarin de zenuwen duidelijk de overhand hadden en waarin diverse kansen werden gemist, werd uiteindelijk uit een mooie opgebouwde aanval het eerste doelpunt gescoord. Daarna viel al snel het tweede doelpunt en gingen de jongens weer hockeyen zoals zij kúnnen hockeyen. Strak overspel, prachtige lange passes en veelbelovend teamwork. Met een mooie eindstand sloten zij deze wedstrijd af!
Thuis op de club wachtte hen een huldiging van de voorzitter met taart en medailles, en was er door de ouders een BBQ georganiseerd. Helaas werd er ook afscheid genomen van trainer/coach Hielke Spanjer en van twee trouwe teamgenoten.

Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij deze jongens en volgend jaar lekker mee te komen hockeyen? Meld je dan aan bij trainers@mhcdieren.nl. De jongens trainen 2 keer in de week en de competitie is op zaterdag.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.