Home / Eerbeek / 100.000 euro voor Eerbeekse straat

100.000 euro voor Eerbeekse straat

EERBEEK – Een grote verrassing voor twaalf bewoners van de Bachstraat in Eerbeek. Op hun postcode 6961 BS is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de meitrekking van de Postcode Loterij. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar. Vrijdag werden de bewoners van de Bachstraat verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam met een cheque.
De volgende bedragen zijn gewonnen: 17.647 euro (2 winnaars); 11.764 euro (1 winnaar) en 5.882 euro (9 winnaars). De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.