Home / Dieren / Alle Vael Ouwe’s gereden

Alle Vael Ouwe’s gereden

DIEREN – Ze waren er vanaf de eerste editie in 1976 bij, deze vier leden van RTV De Veluwerijders. Niet alleen als medewerkers aan de organisatie, maar ook als deelnemer. De leden van de fietsclub die al veertig jaar de Vael Ouwe fietstocht organiseert, rijden de route zelf namelijk altijd een week eerder. Zaterdag werden zij bij Gazelle in het zonnetje gezet vanwege die veertig deelnames. Van links naar recht: Cees Verschuren, Godert van Manen, Mariunus Thijssen en Jan Jansen – foto: Han Uenk

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.