Home / Eerbeek / Paper Valley-dancers in De Beekwal

Paper Valley-dancers in De Beekwal

EERBEEK – Leden van Linedanceclub Paper Valley verzorgden een demonstratieoptreden voor de bewoners van woonzorgcentrum De Beekwal in Eerbeek. De groep van Paper Valley – bestaande uit vijftien leden – trad tweemaal een half uur op. De contacten voor de invulling van deze gezellige middag waren gelegd via een vrijwilliger van De Beekwal, die ook actief is bij de Eerbeekse linedancers. Er was vanuit de bewoners van het zorgcentrum en diverse anderen grote belangstelling voor de linedanceshow. De recreatiezaal van De Beekwal was dan ook goed gevuld.

Danslerares Riet Unk gaf leiding aan de groep; het optreden werd door de aanwezigen zeer gewaardeerd. Door de organisatie was gezorgd voor een drankje en een hapje. De dansgroep treedt een enkele keer per jaar op. Meer informatie over het dansen bij Paper Valley is verkrijgbaar bij Riet Unk (tel. 06-18281957). Wie interesse heeft in linedance kan eerst vrijblijvend een tweetal (gratis) lessen volgen. Twee groepen van de club zijn elke woensdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur actief in het Tjark Riksgebouw aan de Derickxkamp in Eerbeek. Paper Valley kent een groep voor gevorderden en beginners. Men kan dus zowel voor prestatief als recreatief linedance terecht in Eerbeek. Wie meer wil weten over de vereniging of het boeken van een optreden, secretaresse Adri Di Giacomo (tel. 0313-653348) kan alle gewenste informatie verstrekken. – Foto: Marion Verhaaf
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.