Home / Dieren / Haringparty van DELS en Kiwanis

Haringparty van DELS en Kiwanis

DIEREN – Ze laten zich de haring al goed smaken, Robert Volker, Ben Denekamp, Pierre Jansen, Mick Stomp en Ap Lammers. Zij organiseren samen de Dierense Haringparty, op donderdag 16 juni om 18.00 uur in Villa Veertien en namen vorige week vast een voorproefje bij Visgilde Dieren. "Het blijft genieten", aldus het vijftal, al was dit nog de ‘oude’ haring. Maar op de 16e draait het natuurlijk om de nieuwe vangst.

Ondernemersvereniging Dieren, Ellecom, Laag-Soeren en Spankeren (DELS) en serviceclub Kiwanis slaan dit jaar de handen ineen bij de organisatie. Het doel van de haringparty is niet alleen genieten van het zilte zeebanket en een gezellige netwerkbijeenkomst, maar ook het project Dreeam4Kids. Dat zet zich in voor ontspanning voor kinderen uit stressvolle situaties. Tijdens de party in Villa Veertien genieten de gasten uiteraard van haring en korenwijn, maar is er ook een heerlijk buffet. Aanmelden kan nog, via e-mail op het adres: aplammers@planet.nl en deelnemen kost € 35,-, waarvan het grootste deel voor het goede doel bestemd is. Ook worden tijdens een Amerikaanse veiling twee vaatjes nieuwe haring en tal van andere ‘lotjes’ verkocht. Ook voor Dream4Kids. – foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.