Home / Rheden / Onno Ettema nieuwe trainer korfballers Rheko 1

Onno Ettema nieuwe trainer korfballers Rheko 1

RHEDEN – Afgelopen week hebben de hoofdcommissie technische zaken (HTZ) en het bestuur van CKC Rheko in nauw onderling overleg en in samenspraak met enkele selectiespelers gekozen voor Onno Ettema als nieuwe trainer/coach voor RHEKO 1. Onno gaat Jeroen van Brakel opvolgen bij de korfbalclub aan de IJsselsingel.

Onno Ettema is ‘eigen kweek’ met veel ervaring en heeft alle vertrouwen in zijn rol als eindverantwoordelijke voor Rheko 1. Samen met Onno zal de HTZ ook het trainersvraagstuk van Rheko 2 verder gaan vormgegeven. Ook gaan zij werken aan een trainers/coaches-collectief om de onderlinge synergie tussen verschillende teams en ook senioren en jeugd verder te versterken.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.