Home / Velp / Lorenzthuis in Velp scoort bij gastvrijheidzorg

Lorenzthuis in Velp scoort bij gastvrijheidzorg

VELP – De wijze waarop in het Lorentzhuis in Velp gastvrijheidszorg gestalte krijgt, heeft de organisatie Gastvrijheidszorg met Sterren, beloond met vier sterren. Het juryrapport stelt: ‘Iedereen wil het beste voor de bewoners. Je voelt de aandacht en betrokkenheid bij alle medewerkers.’

Het Lorentzhuis is beoordeeld op ambiance, bejegening, beleving, eten en drinken, faciliteiten en klantvriendelijkheid. Vier sterren staat voor een score van 80% in het waarderingssysteem van Gastvrijheidszorg met Sterren. De audit kent een interne beoordeling door management en medewerkers en een externe beoordeling door de cliëntenraad, cliënten, familieleden en vrijwilligers. Bovendien komen er twee onafhankelijke auditeurs op bezoek, van wie één onaangekondigd.

"Deze vier sterren zijn echt de verdienste van de medewerkers zelf. Zij maken de visie van Innoforte op gastvrijheid iedere dag waar. Zij doen hun best om iedere cliënt en bezoeker als vorsten te behandelen," vertelt Marie José de Dreu, manager Gastvrij en Huisvesting van Innoforte, de ouderenzorgorganisatie in Velp waar het Lorentzhuis deel van uitmaakt. "Wij werken bij Innoforte vanuit de visie dat het welbevinden van cliënten voorop moet staan in wat we doen en hoe we dat doen."
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.