Home / Doesburg / Hoornstra sponsort Rivalen

Hoornstra sponsort Rivalen

DOESBURG – De gehele selectie van korfbalvereniging Rivalen heeft nieuwe kleding gekregen van hoofdsponsor Hoornstra en subsponsor KAB. De sponsoren hebben samen gezorgd voor nieuwe trainingspakken, shirtjes, broekjes, rokjes, tassen en sokken. Helemaal nieuw is de naam Hoornsta niet. Hoornsta was hiervoor ook al kledingsponsor voor de selectie van Rivalen. Rivalen is dan ook erg blij met de nieuwe overeenkomst samen met de subsponsor KAB.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.