Home / Doesburg / Sportclub Doesburg C1 kampioen

Sportclub Doesburg C1 kampioen

De C1 van Doesburg speelde de laatste wedstrijd van het seizoen tegen GSV’39 uit Giesbeek. Het was een spannende pot, waarbij de Doesburgers eerst nog op achterstand stonden. Uiteindelijk kwam de eindstand op 2-2 en dat was genoeg voor Doesburg om de champagne te ontkurken en het kampioenschap te vieren. Er werd een flink feestje gevierd in de kantine. De C1 kan terugkijken op een mooi seizoen, waarbij met veel plezier leuk voetbal op de mat werd gelegd en de jongens kijken dan ook al uit naar het nieuwe seizoen op de nieuwe multifunctionele accommodatie aan de Oranjesingel.

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.