Home / Dieren / Theater RhederArt heeft nieuw programma rond

Theater RhederArt heeft nieuw programma rond

DIEREN – Theater RhederArt is alweer volop druk voor het nieuwe seizoen. De programmering is rond en kaarten kunnen alweer worden besteld. De eerste voorstelling wordt gegeven door Sjors van der Panne op vrijdag 23 september, uiteraard in Schouwburg Theothorne in Dieren.

Sjors van der Panne was in 2014 finalist van The Voice of Holland en heeft het Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart gezet. Hij verzorgt vrijdag 23 september een theaterconcert. Eric Borrias komt zaterdag 8 en zondag 9 oktober naar Dieren. Zijn voorstelling De 100-jarige Man die uit het Raam Klom en Verdween brengt hij in twee versies: zaterdagavond voor volwassenen, zondagmiddag voor kinderen.
Zangeres Leonie Meijer geeft zaterdag 15 oktober een theaterconcert met de titel Naked. Dan op zaterdag 5 november brengt cabaretier Mark van de Veerdonk een try-out van zijn voorstelling Kaaskleum, over het menselijk tekort. Roué Verveer komt zaterdag 19 november naar Dieren met zijn show Op het Laatste Moment. De dames van LOS spelen zaterdag 10 december een try-out van hun vierde voorstelling VAST.
Woensdagmiddag 4 januari is voor de kleintjes tijdens de kindervoorstelling Bobo’s Verjaardag. Cabaretier Vincent Bijlo speelt zaterdag 7 januari de voorstelling Het Nieuwe Nu 2.0. Zangeres Dana Winner komt op zondag 15 januari naar Dieren. In de matineevoorstelling zingt zij een try-out van haar nieuwe programma Uit Bewondering, waarin muziek, mensen en momenten die Dana het meest bewonderd zijn samengevoegd.
Vrijdag 20 januari is het tijd voor het muzikaal cabaret van Piepschuim. In Zo Doen We Dat Hier proberen de heren de Nederlandse geest te vangen. In hetzelfde genre staat duo Speelman en Speelman op zaterdag 4 februari op het podium met een try-out van Het Moet Eruit en kan het publiek donderdag 23 februari genieten van Dan maar in Therapie! van Bastiaan Ragas.
Vuile Huichelaar staat garant voor show en komt op zaterdag 11 maart naar Dieren. Het nieuwe programma heet Nu al een Klassieker! In de voorstelling Dat is uit het Leven Gegrepen op zondag 26 maart kijkt Henk van der Horst terug op de tijd van Farce Majeur.
Javier Guzman komt zich op zaterdag 8 april even voorstellen met zijn show Ga-Bie-Jer, want ja, zo spreek je dat nou eenmaal uit. Het seizoen wordt op 20 mei afgesloten met een cabaretvoorstelling van Rayen Panday, getiteld Niet Verder Vertellen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.