Home / Angerlo / Geslaagd pupillenkamp

Geslaagd pupillenkamp

ANGERLO – Het laatste weekend van mei stond bij voetbalvereniging Angerlo Vooruit in het teken van het kamp voor de pupillen. Het weekend begon met verschillende uitstapjes. De D-pupillen vertrokken naar Arnhem voor een sport- en surivalprogramma, waarvan zij flink onder de modder weer terug kwamen. De F- en E-jeugd ging naar Skyzone om te klimmen en voetballen. De mini-F begon met een voetbaltraining en ging daarna lekker spelen in Dieren. Het avondprogramma zat vol met verschillende activiteiten, zoals een barbecue, voetballen, de finale van de Champions League kijken en een spooktocht. Dat was nog spannend, de kinderen liepen door de weilanden richting het bos. Ze moeten lampjes volgen, werden achterna gezeten en vonden vreemde dingen onderweg. Niet iedereen liep de tocht uit, de E1 vertrok met zes kinderen, maar er kwamen er maar drie terug. Gelukkig is er niemand in het bos achter gebleven. Na een heel korte nacht kwamen zondag verschillende voetbalactiviteiten aan de orde. Papa’s en mama’s mochten komen kijken naar de prijsuitreiking, die de afsluiting vormde van een geslaagd weekend.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.