Home / Doesburg / Bezoek aan de brandweer

Bezoek aan de brandweer

DOESBURG – De onderbouw kinderen van de Annefrankschool te Doesburg hebben een bezoek gebracht aan de brandweerkazerne. De vrijwilligers hebben de spuitgasten in spe kennis laten maken met de diversiteit van het brandweervak.

Eerder die week was er al voorlichting gegeven op school allemaal in het kader van de projectweek over de brandweer. Na alle onderdelen met goed gevolg te hebben afgelegd, kreeg iedereen een brandweerdiploma. De kinderen waren razend enthousiast. De brandweer Doesburg is op zoek naar nieuwe collega’s. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging die u waardering oplevert? Kom dan korps Doesburg versterken!
Kijk voor meer info op www.brandweer.nl/gm of loop binnen tijdens de inloopavond op maandagavond 20 juni om 20.00 uur op de kazerne aan de Halve Maanweg 3.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.