Home / Rheden / Gedeeld kampioenschap Rheko D2

Gedeeld kampioenschap Rheko D2

RHEDEN – Rheko D2 is kampioen geworden. De laatste wedstrijd moest gespeeld worden tegen de concurrent Sios uit Velp. Bij winst van Rheko werden beide kampioen. En dat lukte op het nippertje. Rheko won met 4-5 uit in Velp. Een geweldig resultaat van een hard werkend team. Onder leiding van trainster en coach Karen Schuchard werd dit resultaat behaald. Klasse! De spelers van Rheko D2 zijn: Suzan van Brenk, Abigail Brinkhuis, Mara Buno Heslinga, Iris Fortuin, Demi van Loon, Fabienne Nusink, Julia Oldenkamp, Anne Saalmink en de heren: Marijn v.d. Burgt, Bart Daamen, Stijn Langestraat, Koen Schuchard.

 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.