Home / Eerbeek / Jacco Elting te gast bij TC Eerbeek

Jacco Elting te gast bij TC Eerbeek

EERBEEK – Jaarlijks vindt bij TC Eerbeek het sponsortoernooi plaats. De tennisvereniging organiseert dit voor haar sponsoren om hen daarmee te bedanken voor hun bijdrage aan de vereniging. De vereniging is erg blij met haar sponsoren en was zeer verheugd dat op deze avond een aantal nieuwe sponsoren te verwelkomen waren: Gert- Jan Scholten Makelaardij uit Eerbeek en DS Smith.

Na een welkomstwoordje van Dennis van Overbeek werd het startsein gegeven en werd fanatiek en sportief gestreden. Tussendoor werd gegeten van een heerlijk pastabuffet van De Heideroos. Winnaar van het toernooi werd het team van Bakker ten Veen en zij ontvingen de kampioensbeker. In de verliezerspoule ging de eerste plaats naar DS Smith. Aan het eind van de avond werd afscheid genomen van Dennis van Overbeek die na een aantal jaren stopt als voorzitter van de PR – en sponsorcommissie. Het was een geslaagd toernooi dat volgende jaar wederom georganiseerd zal worden door de tennisvereniging van Eerbeek.

Op zaterdag 11 juni beginnen de clubkampioenschappen bij TC Eerbeek. Jeugd en senioren kunnen allemaal meedoen in diverse onderdelen. Op vrijdag 17 juni komt Jacco Elting, oud proftennisser, naar Eerbeek. Hij geeft tussen 16.00 en 20.00 uur een tennisclinic aan leden van TC Eerbeek. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken op het tennispark, Harderwijkerweg 7a.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.