Home / Doesburg / Oudere vrouw in Doesburg slachtoffer babbeltruc

Oudere vrouw in Doesburg slachtoffer babbeltruc

DOESBURG – Een oudere dame werd maandag 6 juni bij haar woning aan de Winterpolstraat in Doesburg het slachtoffer van een babbeltruc. Door oplettende buren en goed handelen van het slachtoffer, werd een beroving voorkomen.

De daders zijn weggereden in een donkere Audi A4 avant, oud model met witte kentekenplaten, waarschijnlijk Roemeens. Het door de politie verspreidde signalement van de daders: vrouw, ongeveer 30 jaar, opvallende haviksneus, slank postuur. Man, kalend, gezet postuur, tussen de 30 en 40 jaar oud.

De politie in Doesburg laat weten: "Bij dergelijke voorvallen ten alle tijden 112 bellen. We hebben er geen woorden voor om ouderen en zwakkeren op dergelijke laaghartige wijze te beroven."

Doesburger Willem Versteeg vult aan: "Ik moet geregeld voor mijn werk tussen 4 en 5 ‘s morgens weg vanaf De Ooi en zie vaak genoeg dergelijke kentekens rondjes rijden door de wijk."

‘Schroom dan niet om 112 te bellen bij dergelijke gevallen’, aldus de politie. ‘Vaak zijn de bedoelingen van dergelijke personen zeer zeker in combinatie met het tijdstip en gedrag niet goed.’
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.