Home / Brummen / Goede prestaties Sparta turnsters

Goede prestaties Sparta turnsters

BRUMMEN – De laatste wedstrijd van Sparta Brummen werd in het laatste weekend van mei gehouden. Die dag vertrokken twee gespannen meisjes, Renske Reesink en Kristien Hoffman, naar Bennekom voor wat pas de tweede wedstrijd in hun turn carrière was. Maar ze waren er beiden klaar voor. De wedstrijd verliep goed en ze waren zelf zeer tevreden. De uitslag was erg goed, want Renske Reesink werd eerste. Kristen Hoffman moest genoegen nemen met een veertiende plaats.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.