Home / Brummen / Jubilerend Albar Industrie verhuist naar Brummen

Jubilerend Albar Industrie verhuist naar Brummen

BRUMMEN – Op de laatste vrijdag van mei heeft Albar Industrie officieel haar deuren van het nieuwe pand aan de Mercuriusweg 25 in Brummen geopend. Ruim een jaar na de aankoop van het gebouw en een rigoureuze metamorfose. Het bedrijf was gevestigd in Spankeren. Daarnaast werd het 25 jarig jubileum van Albar Industrie gevierd.

Onder grote belangstelling van de relaties is Johan van Raai, oprichter en huidig eigenaar, in het zonnetje gezet door Eelco Wildschut van de Metaalunie. Er werd met veel mooie woorden gesproken over hem en als ultieme bekroning ontving hij een vererend getuigschrift, toegekend door Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel. Als blijk voor waardering voor 25 jaar innovatief en gepassioneerd ondernemen.
Tijdens de zeer geslaagde middag zijn relaties van Albar Industrie langs de verschillende disciplines binnen het bedrijf geleid. Van Enginering tot RVS nabewerking en van assemblage megatonica tot het lassen van NEN-EN 1090 constructies.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.