Home / Eerbeek / Bezoeker enthousiast over vernieuwd HEMA filiaal in Eerbeek

Bezoeker enthousiast over vernieuwd HEMA filiaal in Eerbeek

EERBEEK – HEMA heeft afgelopen week het filiaal in Eerbeek heropend. De afgelopen tijd had het filiaal gefungeerd als outlet. Na een korte verbouwing van twee weken, ging het filiaal aan het Oranje Nassauplein woensdag weer open voor klanten en de reacties waren louter positief.

"Ik kom net binnen en kijk mijn ogen uit”, zegt een bezoeker uit Hall. Een inwoner uit Eerbeek valt op dat het veel lichter en ruimer is. En dat is precies wat eigenaar Remko Offringa voor ogen had toen hij het filiaal overnam, het moest lichter en ruimer worden, zodat de vele leuke HEMA producten beter tot zijn recht komen.
Daarnaast is er een vernieuwde beautywand, wat een echte blikvanger is wanneer je binnen komt. Om iedereen kennis te laten maken met de HEMA beauty lijn is er a.s. zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur een visagiste aanwezig, laat u adviseren en loop er stralend bij deze zomer.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.