Home / Velp / De beste straattekenaars

De beste straattekenaars

VELP – Met limonade en andere heerlijkheden werden ze ontvangen, de prijswinnaars van de Straattekenwedstrijd op Koningsdag in Velp. Ook broertjes en zusjes en vaders en moeders kwamen naar IJssalon La Farfalla om de officiële prijsuitreiking mee te maken.

Voorzitter Gety Hengeveld van Velp voor Oranje prees de kinderen en hun ouders dat ze op Koningsdag, soms onder een paraplu, op het natte wegdek van de Hoofdstraat prachtige en vrolijke tekeningen maakten. De onderwerpen waren stralende zonnetjes, regenbogen, bloemen, kroontjes en natuurlijk Koningin Máxima.. Samen met Velp voor Oranje-bestuurslid Anneke Beumer reikte jurylid mevrouw Mary Heersink de prijzen uit aan de winnaars. Tot 2 jaar: 1. Eva van Oosten; 2. Phileine Hagendoorn; 3. Ivar van Schaik. 6-7 jaar: 1. Jaap Voskuijl; 2. Thomas Peters; 3. Mahed Kalid; 8-9 jaar: 1. Frédérique Hennah; 2. Myante Uch; 3. Zeineb Sadie; 10-12 jaar: 1. Sezja Sasuia; 2. Clea Evers; 3. Wessel Dool.

Na afloop trakteerde Velp voor Oranje alle aanwezigen op ijs. En toen leek het wel weer een beetje Koningsdag op De Overtuin. Want alle prijswinnaars, broertjes en zusjes en ouders genoten op het terras van de warme zon en de heerlijke ijsjes.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.