Home / Brummen / Rotary bouwt aan Kinderboerderij

Rotary bouwt aan Kinderboerderij

BRUMMEN – De wijkbewoners en Kinderboerderij ’t Goor in Brummen zijn er blij mee. Met een spade en schroevendraaiers in de aanslag heeft Rotary Brummen een kek kippenhok getimmerd voor Kinderboerderij ’t Goor in Brummen. Een lokaal project om de inwoners van Brummen opnieuw kennis te laten maken met de dieren en de vrijwilligers die in Brummen de kinderboerderij runnen. De pasgeboren kuikens zijn nog een beetje onwennig in hun nieuwe onderkomen. De lente is in volle gang en de inwoners van Brummen zijn van harte uitgenodigd om de jonge dieren te bezoeken. Beheerder Zwieb Prins: “Een mooie aanwinst voor mensen die hier komen kijken en kinderen die komen helpen. Het gaat om de belevingswaarde voor de inwoners en dieren.”
De kinderboerderij wordt gerund door vrijwilligers en is in belangrijke mate afhankelijk van donaties van de lokale gemeenschap. Een maatschappelijk wijkgericht project waar Rotary Brummen een actieve bijdrage in wilde leveren om deze belevingswaarde zichtbaar te helpen vergroten.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.